BIANCA DRĂGUȘANU în pericol. Am aflat de ce leșina vedeta!

BIANCA DRĂGUȘANU în pericol. Am aflat de ce leșina vedeta!
BIANCA DRĂGUȘANU în pericol. Am aflat de ce leșina vedeta!

Admirată de o parte a publicului, blamată de cealaltă altă parte, Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai cunoscuţe figuri din showbizul românesc. Viaţa amoroasă, curele de slăbire sau intervenţiile chirugicale au fost analizate pe toate feţele de presa de la noi. Sâmbătă, de la ora 16.00, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu” , de la Antena Stars, Bianca Drăguşanu răspunde întrebărilor realizatoarei şi clarifică o parte dintre zvonurile apărute. “La momentul ăsta nu mai am niciun fel de substanţă în buze. Din dorinţa de a fi perfectă, de a fi vizibilă, de a fi frumoasă, am avut tendinţa să exagerez cu anumite lucruri. Ulterior am mai crescut, m-am mai maturizat, m-am privit mai atentă şi am tras concluzia că unele lucruri nu mi se potrivesc foarte bine. Acum mă declar foarte multumiţă şi nu cred că am să mai apelez la acest truc (acidul hialuronic în buze) de a mă urâţi, pentru că în niciun caz nu mă făceam mai frumoasă”, spune ea.

Bianca recunoaşte că pentru forma sa fizică de acum a făcut mult sport, dar şi că a ţinut diete după ureche, care i-au pus viaţa în pericol. “Nu mă deranjează că sunt considerată o păpuşă Barbie, pentru că şi eu în copilaria mea adoram păpuşile Barbie pentru că le consideram perfecte. Atât timp cât eu mi-am asumat lucrurile, mi-aş fi dorit să fiu mai mult apreciată decât criticată pentru că am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică în care sunt acum. Am ţinut cură de slăbire, nu mi-am făcut un milion de operaţii asa cum s-a speculat. Bătălia asta cu kilogramele a început în mine, în sufletul meu, nu mă mai simţeam confortabil. Eu nu mă mai regăseam în acel corp. Şi într-o perioadă de şase luni am reuşit să dau jos aceste kilograme. Mergeam zilnic la stadion, urcam câte 300-400 de scari, dădeam ture de teren imbracata in celofan si in trening. Se udau două rânduri de haine pe mine. Erau 40 de grade afara şi alergam 5-6 ture de teren fără oprire. Atât de tare alergam câteodata încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Recunosc ca mi-am distrus şi stomacul în perioada aia, lucru pe care nu l-aş mai face azi.

În urma dietelor am avut de multe ori senzaţia că nu mai am putere. În momentul în care nu te hrăneşti corespunzător şi nu dai corpului tau apă, deja nu mai poţi să gândeşti bine, nu mai poţi să reacţionezi bine, nu mai arăţi bine. În momentul de faţă cred că o dietă trebuie tinuţă echilibrat şi neaparat cu sfaturile unui medic nutriţionist. Acum nu mai ţin acele diete care mă făceau să lesin. Am leşinat o dată când nu am mâncat două zile înainte. Din cauza stresului, a problemelor nu m-am mai putut alimenta corect. Depresia poate duce la anorexie. Am atins acea limita, atunci când am slăbit 11 kg în două săptămâni. Dar am depăşit acea situaţie şi o să am grijă să nu mai trec prin ce am trecut atunci”, încheie prezentatoarea show-ului “Splash! Vedete la apă”. bianca 2 mica(1)

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X