Dovada clara ca Bianca Dragusanu este topita dupa amor! Vedeta a vorbit deschis despre importanta noptilor fierbinti petrecute in dormitor.

“Relatia asta e ca o shaorma cu de toate, chiar asa si este. Din ce este facuta o shaorma asa si relatiile. Carnea reprezinta ingredientul princial, adica pasiunea, chiar si psihologii spun ca relatia intima este barometrul relatiei de cuplu, daca in dormitor este bine, orice problema se poate remedia. Este foarte important. Daca nu ai carne in shaorma nu ai nimic. Mai avem cartofii prajiti. Carbohidratii astia se depun si lasa si urme, ba o celulilta, ba un colacel, sunt atasamentul si recunostinţa. Muraturile sunt sosetele aruncate prin casa, vasele nespalate de iubit, sau paharul pe care il lasa iubi peste tot. Sosul de usturoi reprezinta toleranta. Daca nu ai iubirea care sa tina una legata de alta, ca lipia, e degeaba”, a spus Bianca acum ceva timp, potrivit Kfetele.

Citește și:

In plus, vedeta le-a transmis doamnelor cat de important este sa isi satisfaca barbatii in dormitor. Potrivit spuselor sale, orice problema din cuplu se poate remedia daca in dormitor se produce o explozie de sentimente.

“Viata sexuala trebuie sa fie implinita. Barbatilor le place sexul mult, iar un barbat fara sex e ca un leu in cusca. Deci, fetelor, niciodata sa nu neglijati acest aspect. Sexul inseamna 90% intr-o relatie.”, a declarat vedeta.