Bianca Draguşanu o desfiinţează pe Anda Adam: „Victor a stat alături de ea șapte ani și n-a luat-o de nevastă…”

Bianca Draguşanu o desfiinţează pe Anda Adam: „Victor a stat alături de ea șapte ani și n-a luat-o de nevastă…”
Bianca Draguşanu o desfiinţează pe Anda Adam: "Victor a stat alături de ea șapte ani și n-a luat-o de nevastă..."

Bianca Dragusanu s-a intors in trecut si a facut o dezvaluire total neasteptata despre Anda Adam, fosta iubita a lui Victor Slav.

Intotdeauna au existat zvonuri care sustin ca Bianca Dragusanu si Anda Adam sunt rivale in amor, avand in vederea pasiunea lor pentru acelasi barbat… prezentatorul TV Victor Slav, informeaza Libertatea.

Invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, Bianca Dragusanu a vorbit despre cantareata Anda Adam, fosta iubita a lui Victor Slav.

„Poate ea a avut anumite antipatii față de mine, pentru că Victor a stat alături de ea șapte ani și n-a luat-o de nevastă. Ea și-a dorit foarte tare chestia asta. Apoi, el m-a cunoscut pe mine și m-a luat de nevastă după șase luni. Acum, îți dai seama că în inima ei s-a simțit cumva…”, a declarat Bianca Dragusanu, potrivit Libertatea. 

Anda și Victor păreau cuplul perfect și că se află la doar un mic pas de a-și oficializa realația. Din păcate, totul s-a năruit pentru ei, iar Victor s-a aruncat în brațele Biancăi Drăgușanu.

Realația lui cu Bianca a fost presărată de incidente nefericite, care subliniau nepootrivirea dintre ei. Celebrul moment în care Bianca a fost prinsă de paparazzi, imediat după nuntă, într-o escapadă la Paris, cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, a dus la divorț. Dar cei doi s-au împăcat și au decis să facă și un copil împreună.

Din păcate, nici venirea pe lume a micuței Sofie nu i-a ținut pe cei doi în formație de cuplu.

Anda Adam și-a refăcut și ea viața, mai greu, dar sigur. S-a căsătorit cu un afacerist și a dat naștere unei fetițe superbe.

În tot acest timp, Victor și Anda nu și-au mai vorbit, de teama geloziei partenerilor lor.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X