Bianca Dragusanu, MARTURISIRI HALUCINANTE despre Victor Slav: „Eu am fost cea mai greșită alegere a lui…”

Bianca Dragusanu, MARTURISIRI HALUCINANTE despre Victor Slav: „Eu am fost cea mai greșită alegere a lui…”
Bianca Dragusanu, MARTURISIRI HALUCINANTE despre Victor Slav: "Eu am fost cea mai greșită alegere a lui..."

S-au despartit, s-au impacat, au facut un copil si au ajuns din nou la divort! In ciuda faptului ca au avut o relatie tumultuoasa, Bianca Dragusanu a facut o dezvaluire neasteptata la adresa lui Victor Slav, tatal copilului sau. 

Prezenta in platoul emisiunii Xtra Night Show, difuzata de Antena 1, Bianca Dragusanu a vorbit despre cum evolueaza viata sa in momentul de fata, dar a oferit si o declaratie neasteptata despre Victor Slav, fostul sau partener de viata. Fosta asistenta TV este de parere ca probabil ea a fost cea mai gresita alegerea din viata lui Victor Slav.

„Eu am mare încredere în el. Este tatăl copilui meu, este un om foarte echilibrat și foarte matur, el nu are cum să facă alegeri greșite. Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui”, a declarat Bianca Dragusanu.

Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Așa ar trebui să fie el, viitorul el din viața mea… Eu nu caut. Ce-i al meu e pus deoparte. Eu sunt bine în primul rând cu mine. Eu sunt echilibrată, am bănuții mei, am copilul meu, am casa mea, mașina mea. Am. Dacă o să apară acel cineva care să îmi ofere protecție și să mă potolească, foarte bine. Dacă nu, e bine și așa”, a concluzionat vedeta.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X