Bianca Drăgușanu A FĂCUT AVORT DIN CAUZA Andei Adam! Victor Slav voia SĂ FUGĂ cu cântăreața

Toată lumea a crezut că Bianca Drăgușanu a făcut avort de teamă ca fătul să nu fi fost afectat de tratamentul puternic pe care îl luase cu câteva săptămâni înainte

Bianca Drăgușanu A FĂCUT AVORT DIN CAUZA Andei Adam! Victor Slav voia SĂ FUGĂ cu cântăreața
Bianca Drăgușanu A FĂCUT AVORT DIN CAUZA Andei Adam! Victor Slav voia SĂ FUGĂ cu cântăreața

Bianca Drăgușanu a ales să facă avort, în luna octombrie, la nici o lună de la căsătorie. Chiar dacă s-a mers pe varianta conform căreia sarcina prezenta risc, din cauza anesteziei generale pe care o făcuse, recent, la Budapesta, unde se operase la picioare, se pare că altul a fost motivul care a determinat-o pe Bianca Drăgușanu să renunțe la sarcină.

Reporterii de la Cancan.ro dezvăluie că în spatele deciziei luată de Bianca Drăgușanu de a face avort se află un mesaj pe care Victor Slav l-a trimis pe telefonul Andei Adam, fosta lui iubită, în care îi spunea că ar fi vrut să fugă în lume.

Victor Slav, despre relația cu Bianca: „Îmi vine să plec în lume!”

Informația a fost confirmată chiar de Anda Adam. Astfel, potrivit cântăreței, Victor Slav i s-a destăinuit și i-a spus că nu mai suportă presiunea mediatică. „Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: Ce faci, ești ok? Nu mai suport presiunea. Îmi vine să plec în lume!. Eu i-am răspuns că și eu vreau același lucru! Probabil, asta a găsit Bianca în telefonul lui!”, a mai spus Anda Adam, pentru Cancan.ro.

Anda Adam: „Victor nu este obișnuit cu haosul”

Fostei iubite a lui Victor Slav nu i s-a părut deplasat că prezentatorul meteo de la PRO TV i-a scris. „Victor nu este obișnuit cu haosul și de când e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru că a stat șase ani cu mine. În cine altcineva să aibă încredere? E un om foarte mișto. Dacă-mi dă telefon la 3 noaptea, merg după el oriunde”, a surprins Anda Adam cu declarația sa.

În fața acestor dezvăluiri, este posibil cu Bianca Drăgușanu să fi luat decizia de a avorta într-un moment de panică sau de lipsă de încredere în cel cu care se căsătorise de doar câteva săptămâni.

Întrebată, totuși, dacă ar relua relația cu el, Anda Adam a oferit un răspuns care o va liniști pe Bianca Drăgușanu. „Nu mai am sentimente pentru Victor, să stea liniștită. Nici dacă vrea să se mai întoarcă, nu mai vreau eu!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X