Bianca Drăgușanu se pune cu CNA-ul. VEZI ce ar putea să pățească șefa CNA, Laura Georgescu

Bianca Drăgușanu se pune cu CNA-ul. VEZI ce ar putea să pățească șefa CNA, Laura Georgescu
Bianca Drăgușanu se pune cu CNA-ul. VEZI ce ar putea să pățească șefa CNA, Laura Georgescu

După ce șefa CNA, Laura Georgescu, a criticat-o pe Bianca Drăgușanu, precizând că vedeta nu este „antrenată să prezinte un show de televiziune”, soția lui Victor Slav a reacționat și a precizat că va sesiza Consiliul Național de Combatere a Discriminării.

Odată cu lansarea postului Antena Stars, un post de televiziune dedicat, în exclusivitate, showbiz-ului, Bianca Drăgușanu a primit oferta de a prezenta o emisiune, Academia Biancăi, în cadrul căreia să învețe fetele să devină dive.

Însă, nu toată lumea este încântată de faptul că Bianca Drăgușanu, soția lui Victor Slav, va avea propria emisiune. Printre cei care critică decizia celor de la Antena Stars este și Laura Georgescu, șefa CNA.

„Avem o tradiţie în materie de televiziune pe care multe ţări nu o au. Principala problemă pe care o am cu Bianca Drăguşanu e că nu e antrenată să devină vedeta unui show. Trebuie să parcurgeţi legea audiovizualului şi codul. Până când nu mă asigur că dumneavoastră cunoaşteţi aceste legi, nu votez. Nu poţi să te naşti om de televiziune. Deocamdată nu am făcut altceva decât să răspund interesului publicului. Se pare că există un grad de saturaţie vizavi de anumite vedete”, a declarat, în acest sens Laura Georgescu, la emisiunea Acces Direct.

Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat intimidată și a precizat că vrea să se autodepășească. Conform Libertatea.ro, ea se gândește, chiar, să sesizeze Consiliul Național de Combatere a Discriminării.

„Eu o sa mă prezint în faţa dumneavoastră ca la examen şi o să vă demonstrez că vreau să mă autodepăşesc. Nu te naşti un om învăţat, dar poţi să înveţi şi poţi să devii. Este o emisiune înregistrată”, s-a apărat Bianca Drăgușanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X