Bianca Drăgușanu, după avort, la capătul puterilor!

Bianca Drăgușanu, după avort, la capătul puterilor!
Bianca Drăgușanu, după avort, la capătul puterilor!

După ce s-a aflat că sâmbăta trecută a făcut avort, Bianca Drăgușanu a postat pe Facebook un mesaj prin care își arată disprețul față de emisiunile TV în care se vorbește despre ea și despre problemele sale personale.

„Fără dorinţa de a vorbi sau de a răspunde unor acuzaţii nefondate, precum şi dreptul de a fi ascultată asist în ultima perioadă(1luna) siderată la monologul unor emisiuni prin vocea invitaţilor săi care mă judecă, mă condamnă, mă acuză, îmi adresează cuvinte umilitoare, expresii defăimătoare şi care mă denigrează fără scrupule în mod constant. Toate aceste lucruri întâmplându-se fără ca eu să fi alimentat în vreun fel această campanie de «ură nejustificată» a unor oameni care nu mă cunosc dar care fac afirmaţii nefondate la adresa mea. Mama mea nu are de ce să fie supusă unor astfel de situaţii, tata mă suna plângând şi neînţelegând, sora mea adoarme cu mine la telefon… familia mea suferă…ce v-au făcut oamenii ăştia?? ce v-am făcut eu să le faceţi asta?? Este ILEGAL şi INUMAN tot ce se întâmplă! Sunt cuvinte printre lacrimi… care, cu siguranţă nu conteaza! sper să conteze şi să funcţioneze legea!”, a mai scris Bianca.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X