}

Bianca Drăgușanu, despre plecarea la Paris cu amantul Adi Cristea: „De aia există reguli, ca sa le încalci”

Bianca Drăgușanu, despre plecarea la Paris cu amantul Adi Cristea: „De aia există reguli, ca sa le încalci”
Bianca Drăgușanu, despre plecarea la Paris cu amantul Adi Cristea: "De aia există reguli, ca sa le încalci"

Telenovela Victor Slav – Bianca Drăgușanu – Adi Cristea continuă. Pentru că mai are multe de spus, Bianca Drăgușanu ignoră chiar rugămintea pe care i-a adresat-o lui Victor Slav, acum câteva zile, de a nu mai face declarații în presă și de a se liniști.

Din momentul în care a izbucnit scandalul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după ce s-a aflat că vedeta a plecat la Paris cu fostul iubit, Adi Cristea, Bianca Drăgușanu a făcut declarații și dezvăluiri în fiecare zi, fie în ziare, fie la emisiuni. Chiar ea îl rugase pe Victor Slav, miercurea trecută, în cadrul emisiunii Un show păcătos, să nu mai iasă niciunul cu declarații să și se liniștească, pentru a vedea dacă mai există o cale de împăcare.

Aseară, Bianca a continuat seria dezvăluirilor. Pentru că a fost acuzată de toată lumea că l-a înșelat pe Victor Slav, Bianca Drăgușanu a rămas în ofensivă și a precizat că toată lumea și-a înșelat partenerul, iar ceea ce a făcut ea nu este ieșit din comun.

„Dacă am înșelat? Toți am înșelat cel puțin o dată. De aia există reguli, ca să le încalci. Nu este momentul de regrete. Nu există om fără greșeală. Vorbele nu pot repara ce strică faptele. Am regretele mele și timpul mă va ajuta să le repar. Viața merge înainte, indiferent dacă există sau nu căsătorie”, a declarat Bianca Drăgușanu, aseară, la emisiunea Acces Direct.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X