evzmonden.ro Web analytics

Bianca Drăgușanu, DEZVĂLUIRI INEDITE în direct: „Nu avem de ales în viață…”

Deși au divortat, Bianca si Victor au decis sa-si mai ofere o sansa. Acum au un copil si par a fi foarte fericiti.
Bianca Drăgușanu, DEZVĂLUIRI INEDITE în direct: „Nu avem de ales în viață...”

În emisiunea pe care o moderează la Kanal D, Bianca Drăgușanu a vorbind despre examenul maturității. Vedeta susține că până ajungi la maturitate trebuie să treci prin alte etape ale vieții. Una dintre ele menționată în emisiunea ei este: „ Ca să fii matur și înțelept, întâi trebuie să fi fost tânăr și prost”.

„Ca să fii matur și înțelept, întâi trebuie să fi fost tânăr și prost. Un citat real, am crezut inițial că e o glumă ieftină. Un citat din Osho. Ce înseamnă să fi fost întâi prost? Înseamnă să învățam din propriile greșeli. Adică în viață poți să crezi că ai ales bine, dar să se dovedească o alegere greșită. Poți să acționezi sub impuls sau presiune, dar să realizezi apoi că mai bine trăgeai o gură de aer ca să ți se limpezească gândurile. Sunt și greșeli reparabile și sunt și fapte pe care trebuie să le plătești o viață întreagă. Nimic din ce aparține trecutului nu e de condamnat până la urmă. Noi suntem suma greșelilor noastre. Tot ce trebuie să facem e să încercam să reparăm, dacă avem ce repara, evident, sau măcar să nu facem aceeași greșeală de două ori. Nu avem de ales în viață, mereu trebuie să ne fie mai bine, să putem repara ce e de reparat ca să fie bine, să nu fie rău”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ei de la Kanal D.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X