evzmonden.ro Web analytics

Bianca Drăguşanu, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Vedeta a vorbit despre o PARTIDĂ DE AMOR de NEUITAT (18+): “Mi-am pierdut virginitatea cu…”

Bianca Drăguşanu, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Vedeta a vorbit despre o PARTIDĂ DE AMOR de NEUITAT (18+): “Mi-am pierdut virginitatea cu…”
Bianca Drăguşanu, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Vedeta a vorbit despre o PARTIDĂ DE AMOR de NEUITAT (18+): "Mi-am pierdut virginitatea cu..."

Bianca Drăgușanu este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc. Se bucură de o carieră de succes în televiziune și are o familie perfectă, despre care spune că o face să se simtă împlinită. Cu toate acestea, viața moderatoarei de televiziune nu a fost tot timpul „roz”.    

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută după ce apărut la emisiunea „Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu și după ce a avut o relație cu celebrul designer Cătălin Botezatu, lucru ce a propulsat-o pe blondină în „lumea bună” a showbiz-ului românesc.

Înainte de legătura amoroasă cu „Bote”, Bianca a format un cuplu cu un tânăr, în perioada liceului, despre care susține că a făcut-o să renunțe la virginitate. Din păcate pentru prezentatoare, acesta nu a lăsat-o cu amintiri prea plăcute. „Mi-am început viața sexuală înainte de „Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, mi-am pierdut virginitatea cu un dobitoc…”, a povestit, Bianca Drăgușanu, potrivit Libertatea.

Înainte de relația actuală cu Victor Slav, blondina a trăit o poveste de iubire cu fostul fotbalist Adrian Cristea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X