evzmonden.ro Web analytics

Bianca Drăguşanu, ANUNŢ TRIST despre ACCIDENTUL lui Victor Slav: “Îl doare, te ia de mână şi….”

Bianca Drăguşanu, ANUNŢ TRIST despre ACCIDENTUL lui Victor Slav:  “Îl doare, te ia de mână şi….”
Bianca Drăguşanu, ANUNŢ TRIST despre ACCIDENTUL lui Victor Slav: "Îl doare, te ia de mână şi...."

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au avut parte de un eveniment neplăcut în weekend, la munte. Mai precis, prezentatorul TV a suferit un accident şi s-a rănit grav la un picior, motiv pentru care acum are nevoie de cârje pentru a se deplasa.    

Așa cum era de așteptat, Bianca a făcut tot posibilul pentru a-şi ajuta iubitul. Blondina a îndurat vremea rece şi posomorâtă pentru a merge la mai multe farmacii ca să  cumpere cârje. Aşa susţine ea că îi demonstrează lui Victor Slav că îl iubeşte.

“Aţi petrecut aseară, nu? A fost ultima ocazie înainte de post. Ştiţi cum am început eu ziua? Aşa: bună ziua, cârje aveţi? Am fost la munte în weekend şi Victor s-a rănit la un picior. Ce a fost pe capul meu! Pe ninsoarea din dimineaţa asta, a luat Bianca la rând toate farmaciile. Aşa îţi dai seama dacă îl iubeşti pe omul de lângă tine. Te dai peste cap să îl faci bine. Aşa îşi dă şi el seama că îl iubeşti. Îl doare, te ia de mână şi se bazează pe tine. (…) Postul Paştelui este un fel de detoxifiere pentru trup şi pentru suflet”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X