Bianca Drăgușanu a făcut un anunț uriaș. Vedeta TVs-a hotărât să  împărtășească secretele “telenovelei” care îi țin, de ceva vreme, pe admiratorii săi cu sufletul la gură.

Chiar dacă la început a fost dragoste cu năbădăi, acum, de când au devenit o familie, relația dintre Bianca Drăgușanu și soțul său, Alex Bodi, este perfectă. Cei doi formează un cuplu care face furori în România, iar orice informație cu privire la viața lor personală este așteptată cu mare interes de toți fanii.

Recent, fosta vedetă de la Kanal D, Bianca Drăgușanu, a postat, în mediul online, un mesaj care a uimit pe toată lumea. De când formează un cuplu cu omul de afaceri, ea a promis admiratorilor săi că va oferi detalii fierbinți despre iubirea ce o face extrem de fericită.

Citește și:

Pentru că Alex Bodi o adoră și o face o femeie fericită,  fosta soție a lui Slav a dat vestea cea mare. În urma acestui mesaj surprinzător, fanii au început să facă tot felul de presupuneri. Una dintre ele fiind aceea că Bianca Drăgușanu ar putea deveni pentru a doua oară mamă! Suspansul se menține, iar fanii celor doi așteaptă nerăbdători următorul anunț.

„Dragii mei,in curand o sa aflati si voi toate detaliile povestii mele de dragoste ♥️ Am hotarat sa impart cu voi in detaliu secretele “telenovelei” care va tine si pe voi in suspans de mai bine de un an🙈 Va voi vorbi sincer despre dragoste,respect, sacrificii si tot ce presupune o relatie. Sunt foarte fericita si foarte mandra de sotul meu care ma adora si ne dorim sa va dam o veste minunata in curand!”, a notat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare în dreptul imaginii cu Alex Bodi.

Citește și:

Într-un interviu recent, Bianca a spus că își mai dorește doi copi: „Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… Încă două fetițe!’a spus Bianca Drăgușanu.

Așadar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt pregătiți să dea fanilor o ”veste minunată”.

Bianca