Berecleanu a primit lovitura de grație de la Andreea Esca. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în televiziune

Toate televiziunile din România s-au luptat să ocupe locul unu în topul audiențelor. Cum era de așteptat, bătălia pentru primele locuri de pe podium s-a dat între Pro TV și Antena 1.

Este pentru prima dată – în ultimele luni – când un program de știri reușește să treacă de două milioane de privitori la nivel național

Paginademedia.ro a anunțat că știrile Pro TV, prezentate Andreea Esca, au câștigat locul 1 în topul audiențelor pe luna noiembrie. Postul din Pache Protopopescu a stabilit un record în ceea ce privește numărul de privitori.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Este pentru prima dată – în ultimele luni – când un program de știri reușește să treacă de două milioane de privitori la nivel național.

Berecleanu a primit lovitura de grație de la Andreea Esca

Conform sursei citate, Observatorul Antenei 1 – prezentat de Andreea Berecleanu – a înregistrat aproape 1,5 milioane de telespectatori din toată țara, în medie, față de 1,1 milioane în luna octombrie. Trebuie menționată, totodată, că locul trei a fost obținut de  Kanal D – 830.000 de privitori în noiembrie, de la 660.000 în octombrie.

Începând cu 1996, Andeea Berecleanu a prezentat întotdeauna știrile cu fostul ei soț, Andrei Zaharescu, fie că a fost vorba de Știrile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.

A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI ca reporter/redactor.

Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. Din 2003 ea a revenit la Antena 1 prezentând Observatorul la ore diferite precum 16 și 23.