Beneficii incredibile ale apei de ploaie pentru păr și nu numai

Beneficii incredibile ale apei de ploaie pentru păr și nu numai
Beneficii incredibile ale apei de ploaie pentru păr și nu numai
Autor:

Apa de ploaie are numeroase proprietati care probabil nici nu ne trec prin cap. Pe langa ca daca ar putea fi colectata si folosita in casa, ne-ar aduce nenumarate bucurii, mai ales cu masina de spalat, deoarece aceasta nu contine calcar deci nu este o apa dura.

Apa de ploaie este foarte buna pentru par si pentru sanatate. Datorita proprietatilor sale aceasta intareste firul de par si ajuta la exonomisirea samponului si a produselor pentru par.

Din cauza ca aceasta este lipsita de calcar, apa de ploaie este mult sanatoasa pentru organism, este perfecta pentru baut si pentru gatit.

In caz ca dorim sa colectam aceasta apa, este necesara folosirea unor recipient sterile pentru a nu pierde din proprietati.

Alt beneficiu pe care apa de ploaie il are este faptul ca este gratuita. Ne putem folosi de ea ori de cate ori vremea este morocanoasa si ploua, mai ales in sezonul acesta de toamna cand o putem obtine din plin.

Apa de ploaie nu contine saruri minerale, lucru ce nu poate decat sa ne bucure, la o temperatura de 5-10 grade acest lucru impiedica dezvoltarea micro-organismelor.

Continuarea pe Lyla.ro

 

 

Tags: , ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X