Bendeac, MOMENT unic! Actorul nu a mai trăit NICIODATĂ așa ceva!

Bendeac, MOMENT unic! Actorul nu a mai trăit NICIODATĂ așa ceva!
Bendeac, MOMENT unic! Actorul nu a mai trăit NICIODATĂ așa ceva!
Autor:

Au început filmările pentru noul sezon X Factor 2019, iar jurații au trăit cel mai impresionant moment de până acum.

O concurentă de doar 16 ani l-a impresionat atât de tare pe juratul Mihai Bendeac încât acesta a plâns pe toată durata interpretării ei. În interviul de prezentare, Lavinia Florea, o tânără de 16 ani din Timişoara, a mărturisit că a fost adoptată la vârsta de 6 ani.

„Mă numesc Lavinia Florea, am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici… Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ… Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru… Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit tânăra, potrivit adevarul.ro.

Adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“, şi a reuşit să-i impresioneze cu emoţia şi vocea ei caldă pe cei patru jurați, însă Mihai Bendeac a fost singurul care a izbucnit imediat în lacrimi, la primele versuri.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X