Bei apă în timpul nopții? Medicii spun că apa este esențială pentru viața oamenilor. Ei mai spun că toată lumea trebuie să consume opt pahare de apă pe zi, dar sunt persoane care beau apă și noaptea. Care este însă cantitatea optimă pe care trebuie să o consumăm noaptea?

Bei apă în timpul nopții? Un pahar de apă caldă înainte de culcare poate  contribui la…

Opt pahare de apă băute zilnic îndeplini funcțiile fizice normale, însă dacă bei un pahar de apă noaptea poate avea un impact real și vizibil asupra organismului nostru pe termen lung

Conform specialiștilor, consumul de apă înainte de culcare menține organismul mai hidratat pe timpul nopții și poate îmbunătăți performanțele mintale și starea noastră de spirit, dacă păstrăm acest obicei pe termen lung.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Consumul de apă înainte de culcare ne va ajuta să ne simțim mai relaxați? Da. Mai mult,  vom fii și mai sănătoși și mai pozitivi, susțin specialiștii.

Atenție! Cercetătorii mai spun că un pahar de apă caldă înainte de culcare poate  contribui, de asemenea, la ameliorarea durerilor de stomac sau a crampelor, potrivit divahair.ro.