Vedetă TV, suspectă de coronavirus! Coronavirus face ravagii la nivel mondial! Pe lângă miile de persoane care s-au confruntat cu această problemă majoră se numără și Ioana Petric, colega lui Şerban Huidu.

Recent, Bebeluşa Ioana s-a întors din Asia, după ce a stat mai mult de o lună acolo. Cu toate că a fost cald şi bine, Ioana s-a îmbolnăvit, fiind nevoită să se trateze mai multe zile, sperând ca totul să fie o simplă răceală. Însă lucrurile nu au fost chiar aşa, vedeta fiind nevoită să meargă la spital, pentru mai multe cercetări, potrivit spynews.ro.

Ioana Petric a povestit întreaga întâmplare pe reţelele de socilizare

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

„Din seria eternă și fascinantă Românie: Pe 24 ianuarie m-am întors în țară, după aproape o lună de zile petrecută în Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripă. Două zile m-am îndopat cu N***, sperând să fie doar o răceală de la schimbarea de temperatură. Când am văzut că simptomele persistă, m-am dus la farmacie, că tot omul, să cer un T****- antigripalul minune despre care vorbește toată lumea. Ei bine, acolo mi s-a spus că acest medicament nu se eliberează fără o testare prealabilă și că oricum, ținând cont de datele problemei, ar trebui să mă prezint la Institutul Matei Balş pentru o testare.”, a scris Ioana pe contul de Facebook.

Imediat cum a ajuns în ţară, Ioana s-a prezentat la spital, pentru a face mai multe analize. O dată ajunsă acolo, medicii de la unitatea medicală a institutului Matei Balş i-au spus că nu există un test pentru coronavirus, deoarece institutul respectiv nu-l deţinea.

La ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Balş

„Am zis să fac ceea ce este corect, mai ales în haosul care e acum și să mă prezint la doctor. Azi dimineață, la ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Balş. Mi-am prezentat situația și mi s-a spus că nu am cum să fac testarea pentru coronavirus, că ei nu au așa ceva, dar dacă prezint simptome de gripă, să aștept totuși să mă vadă domnul doctor. Și am așteptat. 8 ore, într-o încăpere de 10 mp cu alți 40 de bolnavi infecțioși. A fost frumos. Am făcut schimb de nervi, de frustrări și cel mai important de boli și viruși”, a concis vedeta.