Beatrice Rancea, unul dintre cei patru jurați de la “Îmi place dansul”, show-ul difuzat la Kanal D în fiecare duminică, de la ora 20:00 este, în ciuda aspectului sever, a posturii delicate și elegante, o mare admiratoare a două artiste internaționale pe cât de controversate, pe atât de admirate în întreagă lume: Madonna și Lady Gaga.

Într-un exercițiu de imaginație, jurată spune că dacă ar fi să participe acum la o astfel de competiție nu ar ezită să aleagă coregrafia unui videoclip al uneia dintre cele două artiste. Ar adopta inclusiv ținute sexy similare celor două cântărețe pe care le consideră două profesioniste avangardiste care au revoluționat arta spectacolului.
Beatrice Rancea are un motiv în plus să o admire pe Madonna. A admirat-o live pe scena Sălii Palatului din București, la începutul carierei sale, într-un spectacol de dans în care ieșea în evidență, anunțând vedeta internațională ce avea să devină.
“Pe Madonna am avut bucuria de a o vedea, la începuturile ei, dansând pe scenă Sălii Palatului, când era parte din compania de dans a lui Alvin Ailey, American Dance Theater, la sfasitul anilor ’70. Eram elevă a Liceului de Coregrafie din București și îmi amintesc că era o dansatoare care te hipnotiza. Ieșea în evidență, avea carismă, transmitea emoție pe scenă, te <ținea> în spectacol. Faptul că este balerină, în primul rând, ridică nivelul videoclipurilor care sunt spectaculoase și bine gândite din punct de vedere regizoral. Și Lady Gaga are niște videoclipuri extraordinar de elaborate din punct de vedere regizoral, scenografic, machiaj și costume. Îmi place tot ce a propus că artă a videoclipului, preocuparea care transpare pentru detalii. A revoluționat arta spectacolului,” a declarat Beatrice Rancea.
Care vor fi temele ce vor pune imaginația concurenților la grea încercare, propuse de jurații “Îmi place dansul”, veți vedea urmărind o nouă ediție duminică, începând cu ora 20.00, la Kanal D.