Bătălia pe audiențe se dă între Pro TV și  Antena 1. Lumea caută poveștile comice ale fierbințenilor și momentele haioase care să-i relaxeze după o zi de muncă. Lucrurile s-au schimbat atunci când a început Ferma, iar Pro TV a pierdut în favoarea Antenei 1, informează paginademedia.ro.

Așadar, cei mai mulți dintre români se uită la serialul de comedie Las Fierbinți. Diferența dintre cele două televiziuni a fost de aproximativ un milion de telespectatori. Astfel, lider de audiență incontestabil a fost Pro TV, urmat de Antena 1, iar pe locul trei se află Kanal D.

Pro TV a fost lider la nivelul întregii țări, cu peste două milioane de privitori pe minut. Diferența față de locul doi, unde era Antena 1, a fost de un milion de telespectatori.

Pe locul trei s-a clasat Kanal D. Miercuri seară peste 1,1 milioane de privitori erau pe Kanal D, pe intervalul Las Fierbinți.

La orașe liderul a rămas neschimbat, Pro TV. Aproximativ 950.000 de telespectatori se uitau la aventurile fierbințenilor. Pe locul al doilea s-a poziționat Antena 1, cu o medie de 685.000 de privitori pe minut.

Kanal D a fost al treilea post din top, cu jumătate de milion de privitori în medie, aproape la fel ca și săptămâna trecută.

Tinerii s-au uitat la PRO TV, cu o medie de 380.000 de privitori pe minut. Pe același interval, Antena 1 era pe locul doi, cu 335.000 de telespectatori pe minut.

Kanal D a completat podiumul, unde a avut o medie de 150.000 de telespectatori, în fiecare minut.