Esca și Berecleanu sunt persoane publice. Iar o bătaie în cazul lor prezintă mai multe “elemente”. De obicei, oamenii, mai ales persoane publice fiind, se bat. Între ei, ori pe avere, pe faimă, pe orice!

Luna noiembrie a reprezentat o bătălie pe viață și pe moarte pentru posturile TV, care s-au luptat să se poziționeze pe un loc fruntaș în topul audiențelor. Lupta totală pentru locul 1 s-a dat între Pro TV și Antena 1. Nu este o noutate,  lupta de pe piața divertismentului din România este acerbă. Nu e ușor să fii câștigător în preferințele românilor, deoarece gusturile acestora, fie pentru divertisment, fie pentru jurnalele de știri se pot schimba peste noapte. La fel și în cazul vedetelor. Vedeta de azi este posibil să nu mai fie pe gustul românilor mâine.

Bătaie între Esca și Berecleanu – Lovitură direct în plex

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Știrile Pro TV, prezentate Andreea Esca, au lovit în plex Observatorul Antenei 1, conform paginademedia.ro. Pro-ul a stabilit un record în ceea ce privește numărul de telespectatori. Fiind pentru prima dată – în ultimele luni – când un program de știri reușește să treacă de două milioane de privitori la nivel național. Potrivit sursei precizate, Observatorul Antenei 1 – prezentat de Andreea Berecleanu, a înregistrat aproape 1,5 milioane de telespectatori din toată țara, în medie. Aceasta față de 1, 1milioane în luna octombrie. Trebuie menționată, totodată, și ascensiunea știrilor Kanal D – 830.000 de telespectatori ori în noiembrie, de la 660.000 în octombrie.

Este interesant ce va mai urma, având în vedere că bătălia e acerbă. Nu și în sânul celor care “pun ochii pe televizor”, deoarece acolo lucrurile sunt clare – unii vor știri, alții (din ce în ce mai mulți) sunt cu Netflix-ul. Viitorul e online!