Bataia Danielei Crudu. Catalin Botezatu si-a expus punctul de vedere in legatura cu scandalul care a lasat fara cuvinte intreaga tara.

Duritatea este nejustificată, consideră Cătălin Botezatu, chiar dacă, care ar crește tensiunea dintre părțile implicate în conflict. Însă o reacție violentă trebuie să fie exclusă.

Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri

”Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord, niciodată, cu astfel de violențe și, mai ales, ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro .

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Totuși, Cătălin Botezatu a încercat să intre cât mai ”adânc” în acel scenariu halucinant care a făcut ca Daniela Crudu să ajungă, pe targă, la Spitalul Universitar din București, declarând și că – din punctul său de vedere – este ”posibil” ca și Cruduța să fi avut o parte de ”vină” în acel context.

Poate unele femei ”și-o cere”

”Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei ”și-o cere”, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât.

Îmi pare rău pentru Cruduța, este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat”, a mai spus Cătălin Botezatu.