}

Bătaia cu apă organizată de PRO FM a avut peste 8.000 de participanţi

Bătaia cu apă organizată de PRO FM a avut peste 8.000 de participanţi
Bătaia cu apă organizată de PRO FM a avut peste 8.000 de participanţi
Autor:

Bătaia cu apă organizată de postul radio PRO FM a ajuns la cea de-a treia ediţie, de data aceasta peste 8.000 de tineri au venit dispuşi să se ude până la piele, de dragul distracţiei.

Gașca PRO FM, în frunte cu George Vintilă, care a venit şi el înarmat, au “inundat” Parcul Tineretului, care a devenit neîncăpător, anul acesta intrând în istorie ca fiind cea mai mare bătaie cu apă care a avut loc vreodată.

“Sunt încă plăcut surprins de numărul în care au venit ascultătorii PRO FM la cea mai tare și mare bătaie cu apă! Nu pot să stau deoparte când știu că dincolo de gardurile de securitate e cea mai tare distacție, „action-ul” interesant, așa ca mi-am luat ochelarii de Riddick, watergun-ul și Go PRO-ul și dă-i și ia-ți stropeală ca la cea mai valabilă fleșcăială! Mulțumim, tu faci din evenimentele PRO FM super evenimente, pentru că nu ești doar un ascultător, ci un super ascultător de PRO FM! Abia o aștept pe următoarea!” a declarat entuziasmat George Vintilă.

Ruby şi Vlad Teodorescu au fost pritre vedetele care au „intrat la apă” alături de cei 8.000 de participanţi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X