Bat clopote de nunta pentru Simona Halep! Sportiva isi pregateste retragerea: “Imi doresc sa am o familie …”

După ce Simona Halep a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să o învingă pe americanca Serena Williams, campioana de la Wimbledon a fost surprinsă de paparazzi după miezul nopții, relaxând-se la un restaurant de lux din Capitală împreună cu presupusul iubit, un milionar de origine aromână, potrivit ProSport.

Recent, Simona Halep a dezvaluit pentru cei de pe Instagram cum isi inchipuie ca va arata nunta, dar si cat de mult viseaza la momentul in care isi va intemeia o familie. Desigur, visul sau se va concretiza dupa ce se va retrage din tenis.

Citește și: O nunta pe plaja sau doar cununia civila? Atunci aveti nevoie de rochii nunta la comanda inedite !

„N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş.

Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a mărturisit Simona Halep.