Băsescu vs. ”Vulpita si Viorel”. Atac veninos făcut de Ponta la adresa fostului președinte

Băsescu vs. ”Vulpita și Viorel”. Controversatele personaje fenomen urmărite de milioane de romani a stârnit curiozitatea și politicienilor români. Printre cei care s-au lăudat că se uită la Vulpita și Viorel se numără și Victor Ponta. După vizionarea emisiunii Mirelei Vaida, politicianul a tras o concluzie incredibilă: Basescu e mai putin frecventabil decât Vulpita si Viorel.

Invitat la Realitatea Plus, Victor Ponta a marturisit ca s-a documentat si el despre cuplul Vulpita si Viorel. Ponta a menționat că ar face o alianta politica alaturi de Vulpita si Viorel decat alaturi de Traian Basescu, potrivit realitatea.net.

Băsescu vs. ”Vulpita și Viorel”. Eu şi cu Băsescu cred că şi pe lumea cealaltă o să stăm, eu sper în Rai, el în Iad

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

„Decât o alianţă cu Băsescu, mai bine cu Viorel şi cu Vulpiţa. Nu, niciodată. Eu şi cu Băsescu cred că şi pe lumea cealaltă o să stăm, eu sper în Rai, el în Iad. Nu, nu facem niciun fel de alianţă. Cu ALDE… ALDE sunt la guvernare, nu? Noi suntem în opoziţie. Nu merge. Mi-a propus şi mie domnul Orban să îmi dea nu ştiu ce subprefectul, secretarul de stat de nu ştiu unde şi asta spuneam, jucăm la liga orăşenească să ne dea şi nouă ceva, sau jucăm la liga mare? Dacă tot jucăm, jucăm să îndeplinim nişte obiective importante, nu să obţinem o funcţie pe acolo că nu ne lipsesc nici funcţiile, nici ocupaţia”, a declarat Ponta