Băsescu detonează nucleara:„În viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”

Atât pe plan profesional cât și pe cel familial, Traian Băsescu este un om împlinit. Fostul președinte al României are trei nepoți din partea fiicei sale mici, Elena, și unul din partea Ioanei, fiica sa cea mare.

Fostul președinte este atașat de toți moștenitorii săi. În acest sens, acesta nu ratează ocazia de a se poza alături de ei. De multe ori, Băsescu și-a exprimat opinia sa despre importanța familiei, declarând că „în viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Mai mult,  acesta a dat-o exemplu pe mezina familiei pentru modul în care aceasta reușește să își crească cei trei copii, singură.

Băsescu detonează nucleara: „Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi dă tata bani. Nu”, mărturisea fostul șef al statului.

Dacă Traian Băsescu are o căsnicie fericită alături de Maria,  cele două fiice nu au avut același noroc. EBA s-a căsătorit  în 2012 cu Bogdan Ionescu (Syda), după o relație de trei ani, însă a divorțat la patru ani de la nuntă.

Ulterior, Elena și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, cel care avea să devină tatăl Anastasiei. După doi ani de relație discretă, cei doi s-au despărțit, în 2019.

Din nefericire și Ioana Băsescu a divorțat după un mariaj intens mediatizat cu solistul trupei Proconsul, Bodo, însă și-a găsit fericirea în brațele avocatului Radu Pricop. Cei doi și-au unit destinele în vara lui 2014, iar după câteva luni au devenit părinții lui Radu Jr.