Traian Băsescu a scris pe propria pagină de Facebook un text extrem de virulent la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu.

Motivul e legat de actualele negocieri pentru formarea noului Guvern.

Practic, Tăriceanu ar vrea ca Partidul Mișcarea Populară că nu facă parte din nicio variantă de guvernare în tandem cu liberalii.

Asta l-a făcut pe Traian Băsescu să explodeze în scris la adresa liderului ALDE.

”Tăriceanu, ia-ţi şi tu unul!

Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant, vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE, cu uşierul şef Tăriceanu.

Citește și:

Şi ca argument suprem al poziţiei sale, fostul manechin foloseşte acuzaţiile aduse mie de Consiliului CNSAS majoritar PSD. Iar dacă discută despre justiţie, hai să vedem:

1.Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs).

Tăriceanu este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni;

2.Eu m-am prezentat în instanţă de la prima citaţie, fără a încerca să tergiversez procesul.

Tăriceanu a tergiversat aproape un an analiza dosarului său în Comisia Juridică a Senatului;

3.Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără niciun fel de amânare.

Citește și:

Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale;

4.Eu voi avea o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei (şi sper că va fi una favorabilă mie).

Tăriceanu va târâi după el suspiciunea de participare la fraudă pentru că i-a fost frică să meargă în faţa judecătorilor.

Tăricene, mai citeşte o dată postarea şi vezi diferenţa dintre noi în privinţa justiţiei . Asta te va lămuri de ce eu am câştigat de câte două ori Primăria Capitalei şi Palatul Cotroceni, iar tu ai trăit în politică numai din trădarea partenerilor politici, ca să primeşti câte ceva de la cei pentru care ai trădat.

Citește și:

Şi un sfat : când vei merge cu basca în mână la PNL să-ţi negociezi preţul trădării, intră în sediul central din Modrogan pe uşa din spate.

Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul.

Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni”, a scris Traian Băsescu pe propria pagină de socializare.