Barack Obama, înjosit de soția sa, Michelle, într-un show TV: „El a pierdut toate lucrurile bune…”

Barack Obama
Barack Obama, înjosit de soția sa, Michelle, într-un show TV: „El a pierdut toate lucrurile bune...”
Autor:

Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii,  a fost înjosit de soția sa, Michelle Obama, într-un show TV, potrivit Daily Express.

Michelle Obama a spus despre viitoarea carte pe care o va lansa soțul său că va trebui să ‘treacă peste’ dacă Oprah Winfrey refuză să îi adauge cartea în clubul ei celebru. Fosta Prima Doamnă a dezvăluit că Barack a ratat „toate lucrurile bune” în scrierea sa. Ea a mai susținut că ea și Barack se vor ‘lupta’ pentru anecdote.

„De când a fost lansată prima mea carte, el a pierdut toate lucrurile bune”, a mai spus Michelle.

În momentul când prezentatorul a întrebat-o pe Michelle dacă va exista o ‘ruptură’ între Oprah și Barack dacă nu îi va include cartea în clubul ei, Michelle a răspuns în glumă că s-ar putea să-i rănească acestuia sentimentele, dar va trece peste asta.

În aceeași emisiune, prezentatorul TV, Jimmy Kimmel, a întrebat-o pe Michelle despre cum a fost perioada după ce a părăsit Casa Albă. Răspunsul a fost sub forma unei glume, spunând că cei doi foști șefi de stat au devenit acum plictisitori și le-a scăzut stima de sine.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X