Banala aspirină a salvat de la moarte o mare vedetă. Administrarea unei pastile de aspirină a salvat de la moarte un mare star de talie mondială când acesta a făcut infarct.

Banala aspirină a salvat de la moarte o mare vedetă. Antonio Banderas a povestit cum iubita lui, Nicole Kimpel, cu 19 ani mai tânără, i-a salvat viața când el a suferit un atac de cord.

Antonio Banderas, în vârstă de 54 de ani, se antrena în sala de gimnastică a casei sale, un conac din Cobham, Surrey,  când a simţit dureri puternice în zona pieptului. El a fost transportat de urgenţă la spitalul St. Peter din Chertsey.

Citește și:

Banderas suferise un infarct și fusese foarte aproape de moarte, însă iubita lui, Nicole Kimpel, i-a administrat  o pastilă de aspirină.

„Iubita mea a avut o durere de cap și n-aveam nicio pastilă în casă. Așa că s-a dus să ia ceva, un calmant. A luat aspirina asta, singurul lucru pe care l-a găsit și era doar una, cred că avea 5 miligrame”, a povestit actorul în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”.

„A doua zi, când am început să am simptomele și știam clar ce am, mi-a pus o aspirină sub limbă și mi-a salvat viața. Da, am avut o a doua șansă și de atunci unele lucruri s-au schimbat în viața mea”, a mai spus actorul, potrivit doctorulzilei.ro.