}

BAFTĂ ROMÂNIA! Voltaj are şanse mari în semifinalele EUROVISION. Ajutor neaşteptat primit de la străini

BAFTĂ ROMÂNIA! Voltaj are şanse mari în semifinalele EUROVISION. Ajutor neaşteptat primit de la străini
BAFTĂ ROMÂNIA! Voltaj are şanse mari în semifinalele EUROVISION. Ajutor neaşteptat primit de la străini

Doar câteva ore ne mai despart de prima semifinală Eurovision 2015, cea în care românii de pretutindeni vor trăi emoția intrării în concurs a reprezentanților noștri. TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+ transmit în direct evenimentul de pe scena Wiener Stadthalle, începând cu ora 22.00.

repetitie sala semifinala eurovision la tvr

Intru în semifinală cu gândul la românii din străinătate și la copiii pe care mulți dintre ei sunt nevoiți să îi lase acasă. Este un preț uriaș pe care îl plătesc pentru visul unui trai mai bun”, spune Călin Goia înainte de prima semifinală. „Melodia, show-ul de la Viena și întreaga campanie vizează o problemă care afectează oameni din mai multe țări și îmi doresc ca mesajul nostru să răzbată dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasă, chiar dacă nu ne pot vota, știu că vor fi cu sufletul alături de noi și asta contează enorm”, adaugă solistul Voltaj.

În jurul orei 15.00 a avut loc ultima repetiţie cu costume, înainte ca Voltaj să urce pe scenă în semifianlă. „Băieţii sunt mai mulţumiţi acum de show-ul pe care îl vor prezenta. Nu este totul perfect, dar Călin spune că se apropie mult şi din punct de vedere regizoral de cum şi l-au imaginat. Atu-ul nostru este că vocea solistului de la Voltaj sună foarte bine. Echipa este optimistă.

În ceea ce priveşte mesajul piesei „De la capăt„, ce va reprezenta România la Eurovision, delegaţia noastră a avut o întâlnire cu comentatorii din toate ţările care transmit competiţia muzicală europeană şi li s-a explicat clar mesajul melodiei. Atunci când Voltaj va apărea la televizor, inainte ca ei sa cante, jurnaliştii vor explica mesajul melodiei astfel încât chiar dacă asculţi pentru prima dată piesa vei ştii despre ce este vorba.

Mâine Voltaj va avea concerte în diverse cluburi ce au ca tematică Eurovision. Sper să fim cu toţii optimişti”, a povestit pentru EVZ un membru al delegaţiei.

Luni, reprezentanții României și cei ai celorlalte țări care evoluează în prima semifinală Eurovision au avut primele două repetiții cu costume și cu public în sală. A doua repetiție, chiar daca nu a fost transmisă în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca și semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 20 de țări, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca al publicului.

Membrii trupei Voltaj s-au declarat mulțumiți de îmbunătățirile aduse show-ului lor pe scenă, în urma discuțiilor pe care le-au avut cu organizatorii în ultimele zile: „Suntem foarte mulțumiți că am reușit să transmitem emoția mesajului nostru”, declară Gabi Constantin, chitaristul trupei.

După semifinala Eurovision, telespectatorii TVR pot urmari Agenda Eurovision 2015.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X