Badea, reacție la protestul din Piața Victoriei! Realizatorul TV, Mircea Badea a reacționat la protestul care paticipă zeci de oameni în Piața Victoriei.

Recent, vedeta de la Antena 3 a trecut prin Piața Victoriei, chiar când protestul Roșia Montana avea loc. Uite ce spune prezentatorul TV despre ce a văzut în Piața Victoriei.

Badea, reacție la protestul din Piața Victoriei: Am crezut că au evadat unii de la Antipa

„Azi, a fost protest pentru Roşia Montana. Știați asta? Eu mă duceam acasă de la radio. Şi văd hău, hău în Piaţa Victoriei. Şi zic “bă, tătuțule, dar ce-a făcut, mă? Ăștia nu au aflat că a căzut PSD sau că e Dragnea la puşcărie?”. Am crezut că au evadat unii de la Antipa, prima dată. Am zis că e un protest al exponatelor sau ceva. E şi întuneric acolo. Vorbeam cu Mihai la telefon. Şi zic “bă, cred că scrie ceva cu Roşia Montana. Ceva cu UNESCO”. Mă duc eu aşa şi văd mare, pe magazinul Cocor: “LUDOVIC, DEJA NE-AI TRĂDAT?”. Şi zic, hai să-nnebunesc, a început. A început ca în 1989, cu Ceauşescu”, a povestit Mircea Badea, în emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

Menționăm că protestul are ca scop trimiterea ounei notificări către UNESCO, pentru a introduce Roșia Montană în patrimoniu, iar premierul Ludovic Orban afirmă că “e în analiză”, potrivit dcnews.ro.