Badea, mesaj SURPRINZĂTOR pentru Mihai Gâdea de ziua lui de naștere

Badea, mesaj SURPRINZĂTOR pentru Mihai Gâdea de ziua lui de naștere
Badea, mesaj SURPRINZĂTOR pentru Mihai Gâdea de ziua lui de naștere
Autor:
Mircea Badea a avut un mesaj cu dedicație pentru Mihai Gâdea, la miezul nopții, de ziua lui de naștere. Pus pe glume, Badea i-a pregătit rețete și adrese de locuri cu nămol pentru „babalâci”.
Mihai Gâdea, realizator TV, împlinește astăzi 41 de ani, iar colegul său, Mircea Badea, i-a urat ”La mulți ani! în emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3, chiar la miezul nopții.

„Suntem în data de 10 ianuarie, știu că îi „place” mult, mult, mult de tot ce o să fac acum. Deloc, îți dai seama. Deloc! Așa de mult îi place, dar asta e, se întâmplă, și el mi-a făcut mie lucruri care nu mi-au plăcut exact din acest punct de vedere: e ziua lui Mihai Gâdea! Gata, acum s-a dezlănțuit iadul pentru el. Deci, gata, trebuie să-și închidă telefoanele pentru următoarea săptămână. Deci astăzi este ziua lui Mihai Gâdea. La mulți ani, desigur! Multe lucruri cred că se vor întâmpla. Eu, fiind la vârsta senectutei, i-am pregătit deja niște adrese, rețete, adrese unde e nămolul mai performant să te dai cu el la încheieturi, pentru babalâci. Vine o vârstă, vă dați seama, eu având totuși o vârstă ceva mai înaintată decât a lui, am acumulat experiență în a fi bătrân și în a fi un babalâc. Am cele mai bune rețețe de ciobițe, locuri unde se mănâncă ciorbică, locuri unde te dai cu nămol pe organism ca să nu te mai doară `șelili` sau articulațiile, de unde se găsesc bastoanele cele mai performante. Bun, deci: La mulți ani, Mihai Gâdea! V-am spus că este ziua lui? N-am putut să rezist, că nici el n-a putut să reziste cu alte ocazii. Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască! Foarte tare! Cred că vom mai vorbi despre asta, dar am vrut să anunț, acum, la ora douăsprezece, să nu rateze săracul Mihai nicio secundă din ziua lui”, a spus Badea, în emisiunea moderată de el, „În gura presei”, de la Antena 3, informează Dc News.

Citește și:Dr. Mihaela Bilic , MĂRTURISIRI SURPRINZĂTOARE despre dieta vedetelor: ”Când vine vorba de siluetă, vedetele nu spun adevărul!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X