Baba Vanga a prezis! Previziuni incredibile pentru anul 2020. Ce ne așteaptă?

Baba Vanga a prezis! Una dintre cele mai celebre clarvăzătoare care a prezis mai multe evenimente marcante a făcut previziuni incredibile pentru anul ce va veni.

Clarvăzătoarea a menționat că în anul 2020 se vor produce cutremure şi tsunami devastatoare în Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi China, conform gandul.info. Se pare că Baba Vanga a avut dreptate. Nici nu am trecut în 2020, iar Albania și Grecia au fost zguduite de cutremure devastatoare.

Celebra clarvăzătoare a făcutpreviziuni și în ceea ce priveşte situaţia Europei. Ea a prezis un colaps economic şi un meteorit care va lovi țara condusă de Putin. Mai mult, aceasta l-a atenţionat pe președintele rus, că ar urma să fie victima unei tentative de asasinat.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Nici despre Donald Trump baba Vanga nu a spus lucruri pozitive. Prezicătoarea a susţinut că preşedintele SUA suferă de o boală gravă, despre care oamenii vor afla în 2020.

Reamintim că Baba Vanga a mai făcut previziuni pentru Romani. Uite Ce se va întâmpla până la sfarsitul anului.

Bulgăroaica Baba Vanga a devenit celebră datorită faptului că multe dintre previziunile sale s-au împlinit. A murit în 1996 în vârstă de 85 de ani.

Celebra clarvazatoare a lasat scrisa o intamplare ce urma sa se produca in Romania. Aceasta a sustinut ca  „românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”. Mesajul acesteia a fost redat în totalitate în presa bucureșteană la vremea respectivă, conform B1.

‘Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.

Citește mai mult…