Ba divorțează, ba nu. Care este adevărul? Mai formează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o familie?

Presa de scandal din România a tot scris despre presupusul divorţ dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă de fapt cu celebrul cuplu? Au pus punct căsniciei sau nu.

Ipoteza despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este din nou un subiect de ultimă oră în cercul acestora. Susținute și de abordarea total diferită a subiectului din partea lui Laurențiu Reghecampf, care s-a abținut să infirme zvonurile.

Apropiații cuplului au lansat, din nou, informația conform căreia soții Reghecampf sunt, de fapt, despărțiți. Acest lucru ar fi survenit în urmă cu mai mult timp, iar ca argument pentru păstrarea acestui secret în interiorul familiei ar sta afacerile comune pe care le au cei implicați.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, au informat sursele tabloidului Click!.