AZI, în Las Fierbinți: Dorel va fi surprins într-o postură extrem de bizară

EVZ Monden îţi spune ce urmează să se întâmple în cele mai urmărite seriale

AZI, în Las Fierbinți: Dorel va fi surprins într-o postură extrem de bizară
AZI, în Las Fierbinți: Dorel va fi surprins într-o postură extrem de bizară

Episodul debutează cu Bobiță și Dorel la cârciuma din sat. Fratele mai mare și întotdeauna grijuliu rămâne contrariat când îl vede pe Dorel îmbrăcat cam… mulat! Explicația acestuia referitoare la stilul vestimentar și la machiajul abordat este una șocantă: Dorel dorește să-și descopere orientarea și fericirea. Prima victimă a lui Dorel este Rață.
La cârciumă, un meci prietenesc între Giani și Bobiță este în plină desfășurare. Giani este omenit cu bere și mâncare de fiecare dată când îi calcă pragul amicului său, așa că Bobiță se hotărăște să pună capăt acestui fenomen!

Dar mai presus de toate, liniștea din Fierbinți va fi spulberată! Oamenii de la Prefectură vin să strângă toate animalele domestice din localitate. Motivul: ”un atac chimic care are efecte nimicitoare asupra animalelor din bătătura oamenilor”, după cum declară reprezentantul Prefecturii.

Las Fierbinți este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X