Azi se cearta, maine se impaca! Nimeni nu mai intelege nimic din relatia Biancai Dragusanu cu Alex Bodi, iar fanii nu stiu la ce sa se mai astepte.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, căci despre ei este vorba, au apărut împreună la un eveniment monden, imeidta după ce au declarat că divorțează. Cei doi au stat numai unul în prezența celuilalt, mereu cu zâmbetul pe buze și s-au comportat ca și când nimic nu ar fi în neregulă între ei, scrie spynews.ro. 

In ciuda faptului ca au fost surprinsi  intr-un plin scandal si s-a zvonit ca Bianca ar fi fost agresata de Alex Bodi, ei sustin ca totul a fost o neintelegere, ba chiar lucrurile sunt pe punctul de a intra intr-un fagas normal.

Citește și:

“Suntem împreună, suntem bine. Am declarat că nu o să mai vorbim despre viaţa noastră personală, sincer, la noi sunt chestii verbale. Când se potolesc apele nu ai ce să împaci. Revin lucrurile la normal. Încă nu este divorţ. Noi le ştim pe ale noastre. O să găsim o altă modalitate să nu mai declarăm, să ştim noi ce ştim”, a declarat Alex Bodi.

Bianca Dragusanu are aceeasi versiune si sustine ca nimic nu o poate desparti de iubitul sau.

“Eu sunt foarte fericită şi foarte mândră. Consider că sunt un om echilibrat şi puternic. Consider că nimic nu este întâmplător şi cred că soţul meu va face tot ce este posibil să avem o căsătorie frumoasă şi să fim doi oameni fericiţi împreună. Nu ne lipseşte absolut nimic. Sper să ne dea Dumnezeu înţelepciunea să ne putem bucura de ceea ce avem, pentru că alţi oameni ar face orice să aibă ce avem noi: copii, sănătate. (…) Nu ne leagă altceva decât ceea ce suntem noi doi. Mi-a dovedit că nu poate trăi fără mine şi că mă iubeşte foarte mult”, a completat Bianca Dragusanu.

Citește și:

Chiar si asa, Bianca Dragusanu a oferit o informatie socanta, care momentan ramane invaluita in mister! Alex Bodi ar avea o amanta, acesta fiind si motivul de la care au plecat neintelegerile intre cei doi.

“Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a spus Bianca Dragusanu lui Alex Bodi, reprosandu-i ca ii interzice anumite lucruri.

Chiar daca a facut aceasta informatie vizibil iritata, Bianca Dragusanu sa indrepte lucrurile, mentionand ca glumeste.

“Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit”, a spus Bianca Dragusanu.