}

Victor Slav va lua o măsură EXTREMĂ după avortul Biancăi Drăgușanu

Victor Slav va lua o măsură EXTREMĂ după avortul Biancăi Drăgușanu
Victor Slav va lua o măsură EXTREMĂ după avortul Biancăi Drăgușanu

După ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu a făcut un avort, iar în presă au apărut fișe și bilete de externare cu numele vedetei, Victor Slav a anunțat că va lua o decizie extremă.

Dezamăgit pentru modul în care o problemă personală a ajuns subiect de cancan la televiziuni, Victor Slav s-a arătat iritat de această situație.

Motiv pentru care a decis să ia măsuri.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, pe ProTV, Victor Slav a anunțat că va da în judecată clinica unde Bianca Drăgușanu a făcut avort, pentru că nu le-a respectat dreptul la intimitate și a făcut publice informații medicale confidențiale.

„Ce se întâmplă în momentul de față e strigător la cer. Să văd foaie de internare, foaie de externare de la o clinică privată… e greu de crezut. Această clinică privată va fi dată în judecată. Fac toate demersurile necesare în acest sens. (…) O clinică privată… ce înseamnă privată?”, a precizat Victor Slav, soțul Biancăi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X