Avocata familiei Melencu arunca bomba in cazul Caracal! Carmen Obirsanu sustine ca Luiza este in viata, insa se pierde timp pretios pentru salvarea ei.

„Mor două fete tinere care nu au niciun fel de şansă, dacă nu sunt salvate de acest stat mafiot!”, afirmă Carmen Obîrșanu.

Avocata familiei Luizei Melencu a mers marți la sediul DIICOT și acolo a spus că Luiza este în viaţă, dar se pierde timp preţios pentru salvarea ei.

Asta este normal să se întâmple?

„Nu este chestiune de procedură, este o chestiune de viaţă şi de moarte. Toată corespondenţa este sosită şi refuză să o înregistreze. Ni se spune «staţi jos că nu înregistrăm nimic». Aştepţi întâi să îţi taie gâtul şi apoi să se facă actele?! Asta este normal să se întâmple? Mor două fete tinere care nu au niciun fel de şansă dacă nu sunt salvate de acest stat mafiot”, spune avocata Carmen Obîrșanu.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

Dacă timp de șase luni a susținut că le-a omorât pe cele două fete răpite din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, acum Gheorghe Dincă și-a schimbat depoziția. Principalul suspect în acest caz afirmă că nu o cunoaşte pe Luiza Melencu şi, pe cale de consecință, nici nu a omorât-o, conform Antena 3.