Avertisment de ultimă oră pentru Alina Vidican și Cristian Borcea din partea oamenilor legii. Scandalul de divorț dintre foștii soți ia amploare. Alina Vidican este căutată de judecatori pentru a semna actele de divort, iar  fostul patron de la Dinamo este somat să se prezinte personal la instanță.

Potrivit wowbiz.ro, instanța este la un pas să respingă divortul Alinei Vidican de fostul patron de la Dinamo. La ultima înfățișare, cei doi au decis să trimită un singur avocat care să-i reprezinte „la comun”, lucru neacceptat de instanța magistrații, iar Borcea și-a trimis mama în locul său.
 Așadar, judecatorii i-au avertizat pe cei doi că în cazul în care nu se vor prezenta personal în fața oamenilor legii, vor rămane căsătoriți până la adanci bătrâneți.

Conform legii, instanta poate suspenda judecata „dacă procedura de citare a soțului părat a fost indeplinită prin afisare, iar acesta nu s-a prezentat la primul termen de judecata. În acest caz, instanta va cere dovezi sau cercetări pentru a verifica dacă pârâtul își are locuința la locul indicat în cerere și dacă va constata ca nu locuiește acolo, va dispune citarea lui la locuința sa efectivă și, dacă e cazul, la locul de muncă”.

Vă reamintim că Borcea divorțeață pentru a doua oară. Fostului președinte al Clubului Dinamo a decis să divorţeze de soția lui, iar dacă acceptă divorțul, Alina şi copiii vor avea sute de mii de euro într-un cont şi proprietăţi pe numele ei.

Cristian Borcea i-a mărturisit soţiei că el o iubeşte pe Valentina Pelinel şi vrea să fie mai departe alături de aceasta.