evzmonden.ro Web analytics

AVEREA COLOSALA pe care o lasă Ionela Prodan. Uite cu ce rămân fiicele sale

AVEREA COLOSALA pe care o lasă Ionela Prodan. Uite cu ce rămân fiicele sale
AVEREA COLOSALA pe care o lasă Ionela Prodan. Uite cu ce rămân fiicele sale

AVEREA COLOSALA pe care o lasă Ionela Prodan. Uite cu ce rămân fiicele sale! 

De-a lungul carierei, îndrăgita cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a adunat o avere impresionantă. Uite ce moștenire vor primi fiicele sale după moartea sa.

Ionela Prodan, care în luna ianuarie a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate, a adunat o avere impresionantă, potrivit stirilekanald.ro.

În urmă cu doi ani, în momentul în care a fost aleasă deputat de Covasna, Ionela Prodan a depus declarația de avere. Aceasta ar deține o vilă cu etaj care ar valora, pe piața imobiliară aproximativ 600.000 de euro. În aceeași declarație mai apar încă trei case, și anume: un apartament și o casă în Capitală și o alta în comuna Jilava.

Artista mai deține un teren agricol și unul intravilan, două mașini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, în timp ce în conturi se află aproximativ 1,4 milioane de euro.

Conform declarației de avere, Ionela încasează un singur venit, o pensie anuală de 26.400 de lei, adică 2.200 de lei pe lună.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X