Avem sau nu nevoie de BIANCA DRĂGUȘANU?

Dezbatere. CNA nu își dorește ca proaspăta soție a lui Victor Slav să facă publică experiența sa. Sunteți de acord?

Avem sau nu nevoie de BIANCA DRĂGUȘANU?
Avem sau nu nevoie de BIANCA DRĂGUȘANU?

Consiliul Național al Audiovizualului a respins, marţi, solicitarea societăţii Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 în Antena Stars, unii membri, printre care și Laura Georgescu, președintele CNA, spunând că postul se va tabloidiza mai ales că printre vedete se numără și Bianca Drăgușanu, actuala doamnă Slav. „Eu, personal, nu votez grila cu prezenţa acestei vedete (Bianca Drăguşanu, n.r.) în ea. În octombrie au fost sute de reclamaţii (la CNA, n.r.) pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori, cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ţinea de intimitatea lor (a Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, n.r.)”, a spus, revoltată Laura Georgescu, șefa CNA.

Antena Group a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului modificarea denumirii televiziunii Antena 2 în Antena Stars, modificarea siglei şi a grilei de programe a televiziunii. Managerul echipei care coordonează proiectul Antena Stars este Cristian Ionescu, managerul echipei care produce emisiunile „Un Show Păcătos” şi „Acces direct” de pe Antena 1. Printre producțile postului se numărau: „Academia Biancăi” şi „Asistentele”. „Academia Biancăi” o are ca protagonistă pe Bianca Drăguşanu, care îşi prezintă povestea, iar reality show-ul „Asistentele” va fi „o producţie care va intra în viaţa asistentelor TV Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu, de la „Un show păcătos”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X