Avem cu ce sa ne mandrim! EA este actrita romanca care l-a fermecat pe Tarantino. A primit premiul Nichita Stanescu la doar 14 ani!

La varsta de 29 de ani, Sabina Lisievici este un talent innascut! Tanara a facut scoala de actorie la Hollywood, aceeasi pe care au terminat-o nume mari din industria filmului, precum Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. Tot acolo a avut ocazia de a-l cunoaste si pe celebrul Tarantino.

Tarantino ar fi fost cel care i-a spus romancei ca are talent si ca ar putea sa ajunga departe! In timpul in care nu mergea la cursuri, Sabina isi dedica timpul poeziilor.

Din gandurile sale a luat nastere volumul ”Arde-ma in versuri”, lansat luna trecuta. Volumul este menit sa arate maturizarea poetica si stilistica a tinerei si o reprezinta cel mai bine din tot ce a compus pana acum.

Citește și: Nicolas Cage se iubește cu o femeie mai mică cu 30 de ani, care arată ca o adolescentă de 14 ani!

„Era un vis mai vechi de-al meu să ajung la Hollywood. Am stat 5 luni acolo. Am avut rolul principal în filmul ”Im not for sale”! Filmarile au durat o luna de zile, iar după aceea am decis să mai stau puțin pe acolo, am făcut școala de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și mulți altii. Acum sunt actor metodist.

Este o școala pe care nu aș fi putut să o fac în România pentru ca nu exista la noi! Mi-a fost mult mai ușor să îoc în America, decât la noi. Sper să obțin și aici rolurile pe care mi le doresc și poate să joc alaturi de marea noastra actrita Carmen Tanase pe care o admir foarte mult. Am avut ocazia la cursurile de actorie din America  sa dau si mana cu Tarantino, din pacate nu am făcut o poza atunci, așa a fost conjunctura, și chiar îmi pare rău. O să șin însă minte mereu ce mi-a spus, că sunt talentată. A contat și conteaza mult pentru mine această apreciere!”, spune Sabina Lisievici, potrivit Libertatea.