}

Avalanșă de mesaje pentru Mircea Badea. Ce i-au urat apropiații realizatorului TV: „Este eroul meu și cred că asta este cea mai frumoasă urare…”

Avalanșă de mesaje pentru Mircea Badea. Ce i-au urat apropiații realizatorului TV: „Este eroul meu și cred că asta este cea mai frumoasă urare…”
Avalanșă de mesaje pentru Mircea Badea. Ce i-au urat apropiații realizatorului TV: „Este eroul meu și cred că asta este cea mai frumoasă urare...”
Autor:

Avalanșă de mesaje. Mircea Badea a împlinit duminică, 24 februarie, 45 de ani. De ziua lui, realizatorul TV, a primit nenumărate mesaje de la cei apropiați, în direct, care s-au întrecut în mesaje cât mai plăcute pentru el.

Carmen Avram și Adrian Ursu au făcut un filmuleț amuzant în care i-au urat un călduros „La mulți ani” omului de televiziune. Mai mult, Mircea Badeaa fost surprins și de un filmuleț în care fiul său, în vârstă de numai cinci ani, îi urează să fie fericit.

Și Mugur Ciuvică i-a urat lui Badea „multe ocazii de băut șampanie”, pe lângă tradiționalul „La mulți ani!”.

Radu Tudor i-a transmis colegului său „La mulți ani”, dar a precizat și că este mai rar „să vedem că Mircea Badea e plătit de #Rezist”.

Pe ecran au mai fost difuzate și alte mesaje de felicitare transmise de către prietenii şi colegii săi: Victor Ciutacu, Ana Maria Roman, Oana Zamfir și Berta Popescu.

Marius Tucă a simțit nevoia să-i transmită și el un mesaj de felicitare și a intrat în direct și a vorbit despre prima întâlnire memorabilă pe care a avut-o cu Mircea Badea: „Este eroul meu și cred că asta este cea mai frumoasă urare de la mulți ani”, potrivit antena3.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X