Aurelian Temișan, DETALII NEBĂNUITE despre soția sa, Monica Davidescu: „Îmi place și în același timp mă deranjează…”

Aurelian Temișan, DETALII NEBĂNUITE despre soția sa, Monica Davidescu: „Îmi place și în același timp mă deranjează…”
Aurelian Temișan, DETALII NEBĂNUITE despre soția sa, Monica Davidescu: „Îmi place și în același timp mă deranjează...”
Autor:

Aurelian Temișan și frumoasa lui soție, Monica Davidescu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Artistul a explicat care este secretul relației lor, dar și ce anume îi place la soția sa.

Invitat într-o emisiune TV de la Antena Stars, Aurelian Temișan a povestit cât de legată este familia, însă declarațiile făcute despre partenera sa de viață, actrița Monica Davidescu, au fost punctul culminant al emisiunii.

„Faptul că suntem în continuare pe baricade şi că suntem umăr la umăr, asta înseamnă că muncim împreună şi că rezultatele nu fac decât să ne ţină şi să ţinem scutul cât mai sus”, a declarat Aurelian Temișan.

„Îmi place şi în acelaşi timp mă deranjează la ea faptul că e foarte, foarte înfiptă în tot ceea ce face. Este împământenită foarte mult şi în ziua de azi, când superficialul a luat locul realismului, e un defect, nu mai e o calitate. Mi-a plăcut întotdeauna că a fost o tipă foarte serioasă şi foarte sigură pe ceea ce a spus ea despre ce urmează să facă. Ce şi-a propus a făcut şi sper ca în continuare să rămână aşa cum am cunoscut-o. Iar eu cu aerele mele de geamăn, cred că vin în completarea a ceea ce e ea, atât de telurică”, a mai spus cântărețul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X