Au iesit la suprafata detalii terifiante despre moartea lui Aurelian Preda! Regretatul artist nu s-a stins din viata din cauza cancerului.

Potrivit wowbiz.ro, chiar daca suferea de cancer, moartea artistului a fost grabita de septicemia (infectie generalizata in intreg organismul, prin intermediul sangelui) provocata de un stent care i-a fost montat la inima, la un spital din Bucuresti.

In momentul in care si-ar fi dat seama ca nu mai are mult de trait, Aurelian Preda ar fi sunat indata un notar care sa ii elaboreze un testament si sa treaca toate bunurile pe numele fiicei sale.

”Aurelian mi-a zis: ”M-au nenorocit cei de la București. Am făcut septicemie”. Evident, atunci m-am cutremurat pentru că știu și eu ce înseamnă lucrul ăsta. Eu, să-l îmbărbătez, zic: ”stai liniștit, peste câte ai trecut tu… treci și peste asta”. Și el atunci a dat din cap și a spus ceva de genul că până aici a fost. Mai mult decât atât, am chemat și un notar să fac testament”, a povestit prietenul lui Aurelian Preda in documentarul ”Testament” difuzat la Etno TV, scrie wowbiz.ro.