Aurel Pădureanu, declarații impresionante după ce Cornelia Catanga a făcut infarct: „Am crezut că moare…”

Aurel Pădureanu, declarații impresionante după ce Cornelia Catanga a făcut infarct: „Am crezut că moare…”
Aurel Pădureanu, declarații impresionante după ce Cornelia Catanga a făcut infarct: „Am crezut că moare...”
Autor:

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a făcut primele declarații impresionante după ce aceasta a făcut infarct.

Artistul a vorbit despre starea de sănătate a soției sale. Îndrăgita artistă de muzică lăutărească a făcut infarct și a fost transportată de urgență la spitaul Floreasca din București, iar familia vedetei i-a fost permanent alături.

„Ieri s-a simțit rău după ce a plecat cu băiatul de acasă. Am crezut că moare, că o pierd… Am mers la spital, i s-a făcut o coronografie, a fost operată și i s-a pus un stent. Am stat toată noaptea cu ea la Terapie Intensivă. Am plecat azi-dimineață la 07:00 de la ea și acum mă întorc la spital”, a declarat Aurel Pădureanu pentru cancan.ro.

Recent, Cornelia Catanga a suferit un infarct și, în prezent, medicii fac eforturi pentru ca starea ei să se amelioreze. Medicii sunt rezervați, mai ales pentru că artista se luptă cu mai multe afecțiuni. Ea a slăbit foarte mult: peste 20 de kilograme într-un timp foarte scurt și s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X