Augustuin Viziru a rămas cu mari sechele de pe urma accidentării grave la “Ferma Vedetelor”! „Nu-mi mai simt degetele deloc…”

Augustuin Viziru a rămas cu mari sechele de pe urma accidentării grave. În 2015, Augustin Viziru s-a accidentat grav la mâna stângă în cursa pentru marele premiu de la ”Ferma Vedetelor”. Acum, la 4 ani de când și-a secționat tendoanele, actorul spune că nu mai are o condiție fizica de invidiat.

Pentru că nu-și mai simte deloc degetele, el spune că nu mai poate să joace biliard. Mai mult, concurentul de la “Survivor”, un show ce va fi prezentată de Dan Cruceru, spune că a făcut hernie de disc și nu mai poate merge nici cu scuterul.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

„Nici biliard nu mai pot să joc, din cauza accidentării la mână, că nu-mi mai simt degetele deloc. Cu scuterul nu mai pot să merg că am făcut hernie de disc. Cred că o să fie, doar că trebuie să mă mișc mai mult. Nici în copilărie, nici în tinerețe nu am fost cel mai harnic om din lume și am am înțeles că, fără muncă, nu se prea poate. Ca să am grijă de mine trebuie să fac mai multe chestii, nu mai merge să mai stau”, a declara Augustin Viziru pentru Libertatea cu doar câteva luni înainte de a semna contractul cu producătorii show-ului “Survivor”.

Din ziua de când a semnat contractul, acesta a început să facă sport. Zilnic, de aproape două luni, se antrenează intens. Chiar dacă mâna stângă nu-l mai ajută, încă afectată, actorul ridică greutăți, aleargă pe bandă și face exerciții care să-i mărească masa musculară.

„De când am decis să concurez la «Survivor România» am început să mă pregătesc intens, din punct de vedere sportiv. Este pentru prima dată în viața mea când mă pregătesc constant, de cel puțin o lună și jumătate. Deși nu știu la ce anume să mă aștept în Republica Dominicană, unde se va filma show-ul, de-abia aștept să ajung acolo”, a mai declarat Augustin sursa citată.