Au vrut sa țina totul secret, dar s-a aflat totul! Monica Gabor și Mr. Pink au luat o decizie incredibilă

Au vrut sa țina totul secret, dar s-a aflat totul! De aproximativ 10 ani de relație, Monica Gabor și Mr. Pink au luat o decizie incredibilă. Cei doi s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc în America.

Informația a fost făcută publică de tatăl fostei doamne de la Izvorani. Acesta s-a dat de gol, într-un interviu pentru ciao.ro, despre nuntă și copil.

Au vrut sa țina totul secret, dar s-a aflat totul! Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a dezvăluit Emil Gabor pentru sursa citată.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Întrebat dacă sunt adevărate zvonurile privind sarcina Monicăi Gabor, părintele ei a spus: “Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”.

Reamintim că medicii au luat măsuri urgente, de ultim moment, după ce lui Emil Gabor i s-au pus 9 diagnostice.

Tatăl celor două vedete a declarat pentru ciao.ro că și-a petrecut sărbătorile de iarnă la spital. Pe lângă problemele severe de sănătate, acesta a declarat că dorul de fetele lui îl macină cel mai tare.

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit”, a povestit Emil Gabor.

Citește continuarea…