RAID pe internet! Au vrut să dărâme filmul ”Două lozuri”, dar nu le-a ieșit!

Tot scandalul a plecat de la Codin Maticiuc, băiat de Dorobanți

Secvența din pelicula DOUĂ LOZURI
RAID pe internet! Au vrut să dărâme filmul ”Două lozuri”, dar nu le-a ieșit!
Autor:

 

 

S-a anunțat cu fast lansarea celei mai noi producții românești, Două lozuri ,  în cinematografe. Actorii de renume atrăgeau publicul, însă prezența unui personaj monden în distribuție a aprins spiritele atât de rău încât filmul a fost clasat pentru o vreme în categoria celor proaste.

Secvența din pelicula DOUĂ LOZURI

Secvența din pelicula DOUĂ LOZURI

Internauții au vrut să-i dea o lecție lui Codin Maticiuc

Notele peliculei lui Paul Negoescu au scazut de la 8,7, la 5,5, cea mai mica nota acordata unui film romanesc pe Imdb (Internet Movie Data Base), după apelul făcut de mai multe persoane în mediul online pentru ca filmul să fie sabotat.  De la ce a pornit totul?
Codin Maticiuc, un personaj monden care a fost de multe ori subiectul tabloidelor din Romania, joaca un rol secundar in comedia „Două Lozuri”.

Codin Maticiuc a avut un rol secundar în film.

Codin Maticiuc a avut un rol secundar în film.

Vlad ”Furtuna”, membrul unui grup de satira de pe Facebook, a postat un mesaj în care scrie ca Maticiuc „a dat 20 de lei sa joace intr-un film. Ar fi pacat daca nota de pe imdb ar scadea vertiginos”. Ceea ce s-a și întâmplat după ce câteva sute de persoane au votat cu nota 1 pelicula românească, ”Două lozuri” ajungând să fie cotată de la 8 la 5,5.

Comedia „Doua lozuri” inspirata dintr-o nuvela de-ale lui Caragiale, cu Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol in rolurile principale, a devenit cel mai mare succes romanesc pe piata cinematografica interna in anul 2016, dupa ce a doborat recordul de spectatori si de incasari pentru un film autohton in weekendul de debut, fiind vizionata de 27.182 de spectatori si obtinand incasari de 424.926 lei.

Dragoș Bucur și alte vedete au reușit să ridice nota din nou! 

61th Cannes Film Festival, Romanian actor Dragos Bucur exclusive portrait session in Cannes while attending the 61th Cannes Film Festival presenting Boogie, Cannes, FRANCE  17/05/08

 Dragos Bucur a fost nevoit să apeleze la ajutorul prietenilor virtuali: 

„E o gluma proasta, e rea vointa, e impotenta sexuala, artistica sau financiara, plictiseala, habar nu am. Va rog sa ma ajutati votand pe Imdb si cinemagia cu nota pe care credeti ca o merita Doua Lozuri”, se arata in postarea lui Bucur.

Ulterior, acesta a postat si o inregistrare video pe Facebook in care mentioneaza ca nu poate tolera asemenea rautati avand in vedere ca „Doua lozuri” este un proiect independent la care s-a muncit aproximativ un an, actorii nu au fost platiti, iar unii au dat bani din buzunarul lor”, se arata in inregistrarea video.

Și cântăreața Delia a ajutat la îndreptarea notei, rugându-și fanii să voteze corect.

doua-lozuri

Din fericire pentru ei, nota filmului a crescut la 8,3 la momentul actual. Dar ”raidul” internauților a lăsat urme vizibile: 1.224 de votanți, dintr-un total de 5.045, au notat filmul cu nota 1.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X