Au fost lansate acuzatii socante la adresa lui Elvis Presley! Adevarul s-a aflat la 42 de ani de la MOARTEA regelui Rock’n’Roll

Au fost lansate acuzatii socante la adresa lui Elvis Presley! Adevarul s-a aflat la 42 de ani de la MOARTEA regelui Rock’n’Roll
Au fost lansate acuzatii socante la adresa lui Elvis Presley! Adevarul s-a aflat la 42 de ani de la MOARTEA regelui Rock'n'Roll

Au fost lansate acuzatii socante la adresa lui Elvis Presley! Adevarul s-a aflat la 42 de ani de la MOARTEA regelui Rock’n’Roll. 

Elvis Presley ar fi împlint vârsta de 85 de ani, dacă n-ar fi murit acum 42 de ani. Rămâne însă regele Rock’n’Roll-ului fără doar și poate.

Recent, au aparut acuzatii uluitoare la adresa lui Elvis Presley, despre care se speculeaza ca ar fi avut mai multe iubite minore, unele in varsta si de 14 ani, totul petrecandu-se in timpului unui turneu sustinut pe vremea cand artistul avea 22 de ani.

Autorul cartii „Elvis Presley: A Southern Life”, Joel Williamson, a scos la iveala acuzatii incredibile la adresa lui Elvis Presley, la 42 de ani de la moartea sa.

In cartea pe care a lansat-o curand, Joel Williamson sustine ca Presley obisnuia sa „să se bată cu perne, să se lupte în joacă, să le gâdile și să le sărute pe fete”.

Mai mult decat atat, autorul cartii sustine ca una dintre minore, in varsta de 15 ani, a ajuns la spital in urma unei partide de amor cu artistul, care s-a panicat dupa ce i s-a rupr prezervativul, relateaza Unica.

In continuare, Elvis ar fi contactat-o pe Dixie Locke, o fosta iubita de-a sa, in varsta de 15 ani.

Elvis Presley a intalnit-o pe Dixie in perioada in care avea 19 ani si au trait o frumoasa poveste de dragoste intre 1952-1955.  Relatia lor a fost una scurta si s-a incheiat definitiv dupa ce artistul a cunoscut-o pe Priscilla, fiica vitrega a capitanului Joseph Beaulieu.

Elvis si Priscilla si-au unit destinele in 1967, la opt ani dupa ce s-au cunoscut.

Autorul cartii mai sus mentionata sustine ca Elvis Presley a facut dragoste cu Priscilla in prima lor seara: „în toate modurile posibile, dar fără să aibă contact sexual propriu-zis deoarece voia să îi păstreze virginitatea”.

Din mariajul celor doi a rezultat si o fiica, Lisa-Marie. Pentru ca au avut parte de o relatie tumultuoasa, mai ales din cauza dependentei de droguri a lui Elvis, in 1973 au ales sa divorteze.

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X