Au fost desconspirați! Iată numele reale ale celor mai celebre vedete

Au fost desconspirați! Iată numele reale ale celor mai celebre vedete
Au fost desconspirați! Iată numele reale ale celor mai celebre vedete
Autor:

Cu toții știm de  Smiley, Simona Sensual, Tataee sau Guess Who, dar puţini ştiu și care sunt numele lor reale. Din mai multe motive aceștia au preferat să își înlocuiască numele real cu unul de scenă. Libertatea a elucidat o parte dintre aceste nume adânc îngropate în umbră.

Până la celebrul divorţ de Oana Zăvoranu, mulţi nu ştiau că adevaratul nume a lui Pepe este Ionuţ Pascu. În aceeaşi perioadă, o mare parte dintre telespectatori a aflat şi că prenumele Oanei Zăvoranu nu este de fapt Oana ci… Ioana.

Inna poartă un nume cât se poate de românesc: Apostoleanu Elena Alexandra. „Mi-am pus numele de scena Inna, pentru ca bunicul meu imi zicea astfel”, a povestit artista la un moment dat.

Nici membrii trupei BUG Mafia nu au scăpat astfel că  Tataee, Uzzy şi Caddy,  sunt defapt Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu. Pe Guess Who îl cheama Laurenţiu Mocanu, iar Dragos Gardescu este de fapt cunoscutul Puya.

Faimosul Connect-R, unul dintre cei mai celebri rromi din România, a fost botezat Ştefan Relu Mihalache.

Andrei Tiberiu Maria şi Eduard Mihail Andreianu sunt cunoscuţi sub poreclele Smiley şi CRBL. Artişti consacrati, băieţii au rămas cu aceste nume încă din 2000, atunci când au pus bazele trupei Simplu.

Nu exista nunti la care vedete ca Adrian Simionescu, Florin Stoian, Nicolae Lingurar, Valentin Rusu sau Jean Dumitrache să nu facă show, dar până acum s-a auzit de ei sub forma de Adrian Copilul Minune, Florin Salam, Nicolae Guta, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X